bladhlouise@gmail.com

Nu på kvällen kom paketet från bodystore.com hem till mig!! Exalterad som jag alltid blir öppnade jag det och lyser upp som ingen annan. Mina två kosttillskott + två burkar jordnötssmör stor nu så fint i mitt skåp i köket och dessa ska jag använda flitigt. Jag hoppas på bra resultat från tillskotten också. Sötsuget har börjat köra igång igen nu när det närmar sig jul och jag vill verkligen inte sabba det jag påbörjat… På måndag är det ju endast 24 dagar kvar av sträng mat och sådant skit så nu kör vi vidare, första veckan snart klar. Största utmaningen är dock kvar… helgen!!

Har ni frågor om varför jag tar tillskotten, vad jag tar för något, vad ni kan rekommenderas att ta för er egen hälsa så fråga på!!

Comments (0)

Ett riktigt dunderpass blev det av idag på morgonen med hela 1,5h på gymmet. Konstigt nog blir jag aldrig galet svettig som jag blev innan vilket jag tycker är lite synd emellanåt då jag, som många andra, tycker det känns mer som att man tränar om man svettas mer. Men så är ju inte fallet ändå. 

Nu har jag kommit till skolan och sitter på håla innan sista lektionen och sen blir det hemmåt, plugg och kanske lite cardio på kvällen. Har vilodag imorgon och jag fruktar denna dag redan nu... usch för dessa onödiga men nödvändiga dagar!! Här nedan är en bild från passet idag. Älskar denna övningen i kabelmaskinen. Har inte en aning om vad den heter men den är grym, det blir ju inte mindre bra med snyggt ljus på sig också. 

Tänkte även meddela att jag börjat test-blogga som premiumbloggare på Disciplin.se men kommer fortsätta blogga här ändå so don´t worry, fitnessguru är fortfarande min favorit vad gällande allt som har med tärning och kosttillskott att göra så här trivs jag!

 

Comments (0)

Nu såhär års kan extra vitaminer och mineraler vara något att lägga till i kosten. Lite hjälp på vägen är därför välkommet hos många och inte minst mig. Bodystore.com har just nu 15% på hela deras sortiment där bland annat produkter från Holistic, Great Earth, Super Friut, Kung Markatta & Star Nutrition finns med.

Idag beställde jag hem tre produkter där ifrån som alla var på något extra pris, sådant är ju alltid välkommet! Magnesium från Great Earth, krom från Ledins och två burkar av mitt älskade jordnötssmör från K.Markatta fick det bli. 

Dem säljer även massor med andra produkter och har nog alla världens märken på hälsoartiklar där verkar det som. Så ta en titt och ta chansen när procenten är tillgänglig!

BODYSTORE.COM

 

Comments (0)

Dag ett är nu avklarad på min mini diet. Taggad är jag som bara den!! Det ska bli spännande att se hur kroppen kan utvecklas på bara fyra veckor när man får en sjuk förändring på de 20 som bikini brudarna kör. Jag kan ju säg att jag kommer äta lussebullar till frukost på julafton!!!

Dagens två pass gick väldigt bra också för den delen. Morgon cardio innan frukost med lite pulshöjande magövningar på sovmorgonen och efter skolan var det dags för ben. Jag har börjat köra vanliga squats med skivstången på nacken nu istället för frontsquats och ja jädrar vad benen och rumpan får jobba. Denna övnings är ju egentligen inte min favorit men jag har kommit på varför och det är för att min teknik varit usel men nu så börjar den trappas upp igen. Idag körde jag på 55kg som mest efter 5 set och det kändes bra. 

Dagens upplägg - ben

5 set Squats

3 set Sumosquats

3 set Raka marklyft (har börjat få ont i ländryggen så fick avbryta)

3 set Legcurls

2 set/ben Bulgarien split squats med hantlar

3 set/ben Donkeykicks på bänk (15 vs 20kg)

3 set Låga X-hopp

Comments (1)
Disciplin.seHej Louise! Jag heter Simon och driver bloggportalen www.disciplin.se som är en bloggportal inom träning och hälsa. Vi söker just nu 20 aktiva personer som vill bli våra premiumbloggare, där du har möjlighet att tjäna pengar på ditt bloggande, få ett eget domännamn, och kan skaffa följare och följa andra. Om det är av intresse hör gärna av dig till info@disciplin.se ! Hälsningar Simon - Disciplin.se 2014-11-24 19:53
0 av 1